Понякога покупката на едно единствено сако може да реши въпроса

...
 Понякога покупката на едно единствено сако може да реши въпроса
Коментари Харесай

Най-подходящите мъжки сака за вашата лятна сватба

 Понякога покупката на едно само сако може да реши въпроса ви със стайлинга за плануваното ви лятно сватбено празненство. Ако към този момент имате разполагаем мъжки формален панталон, то тогава бихте могли да минете и без покупка на мъжки костюм за женитба от три елементи.

 

Разбира се, не всеки модел мъжко сако е уместно за произнасянето на съдбовното „ ДА! “. Такова събитие изисква да бъдем на висотата му. Затова погледът ни би трябвало да се насочи към закачалките с публични в магазините. Екипът на българския фешън бранд – LAZARINI е подготвил за вас редица потребни препоръки, с цел да трансформира избора на сватбено мъжко сако в лесна задача.

Такъв вид дрехи се отличават със своята безупречна кройка, качествените материи, от които са направени и очебийно изисканите елементи и декоративни детайли от сатен и велур по тях.
Кои цветове мъжки сака да изберем?

Летният сезон обича светлите и по-ярки цветове. Същевременно, клишето за тържествените и публични церемонии е, че за тях идеалните цветове са по-тъмните, които придават тежест и драматизъм. Как да изберем цвета и дизайна на сватбеното мъжко сако ?   
На първо място изборът зависи от часа на празненството.

За дневните сватбени церемонии
светлите и пастелни тонове са идеални. Пастелно синьо, пастелно зелено и цвят мента са летни тонове и освежават и тена на лицето ви. Слонова кост, бежово и светлокафяво също са добър избор. Бихте могли да помислите и за модел в лавандулово и в нюансите на жълтото. А за какво не и оранжево? Мъжко сако в бяло стои доста ефектно, изключително в случай че сте с тъмна коса и тъмни очи. Особено изискан стои двуцветен модел в бяло и черно – на бял декор ефектни акценти в черно, които акцентират избрани основни зони от фигурата. Този модел би стоял съвършено и на на ден, и на вечерно сватбено празненство. Кралско синьо е различен подобаващ цвят за вашата дневна женитба. Самият цвят придава тежест и благородно лъчение.

Актуалните публични мъжки сака , подобаващи за дневна женитба, съдържат деликатни микромотиви, ситно каре или райе. Към такива модели добре стоят мъжки публични панталони със стеснени крачоли.

За вечерна женитба можете да заложите на публично мъжко сако в цвят бордо. Върхът на класата са моделите, чиито ревери, джобове и копчета са облечени в сатен.

Двуцветните мъжки сака са доста настоящи – ще изградите в действителност ефектна и незабравима визия с модел от сатен с декоративни детайли в алено и кралско синьо на черен декор. Подчертаните в благородния наследник цвят ревери вършат от това мъжко сако идеалното облекло за вечерни церемонии. Подходящите за тях визии се отличават с помпозност и повече искра. Не се колебайте да се спрете на подобен модел.   

Ако сватбеното ви празненство е категория „ разкош “, спрете се на публично сако със златисти декоративни детайли на черен декор. Златистите или сребристи украшения са подобаващи за вечерните церемонии.

Някои тържествени модели мъжки сака са напълно в материи със златист, сребрист или бронзов отблясък. Всъщност, точно платовете, от които са направени, ги вършат подобаващи за вечерни сватби.
  Изборът на подобаващото публично мъжко сако зависи и от панталона, с който смятате да го съчетаете. Материите на горната и долната част би трябвало да са в съразмерен съюз. Най-подходящите тъкани за направа на качествени церемониални сака са студена вълна и фина вълна в композиция с еластан или с вискоза. Структурите на материите, които се радват на най-голяма известност сега, са вид оксфорд или жакардова. Освен материите, съчетайте и стиловете. С формален модел сако няма да е по никакъв начин подходящо да комбинирате мъжки дънкови панталони , даже да са в черен или различен мрачен цвят. Забравете и за всички мъжки спортно-елегантни панталони . Най-официалните мъжки панталони за вечерна женитба са в черно, тъмносиньо, бяло или алено. Разбира се, освен цветът е определящ, кройката дефинира класата. Панталоните с ръбове са най-подходящи за тържествени случаи. Относно броят на копчетата – две или едно? Вторият вид е по-закачлив и внася доза лека небрежна грациозност във визията. Но, в случай че сте по-висок, спрете се на модел с две копчета, който би стоял по-хармонично на височината ви. Разгледайте блога на LAZARINI за още потребни и забавни фешън препоръки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР